Frister det med herlig høstmat. Da kan du sløyfe hyttematen lørdagskvelden og heller ta turen innom Sirdal Høyfjellshotell og få servert første-klasses mat av Hidra-kokken Bernt Sætre og kona Hege. De vil lage og servere buffet med høstens herligheter.
Han har med seg piggvar fra oppdrettsanlegget i Kvinesdal. Fikk bilproblemer under veis og måtte flytte bagasje og fisk over på bussen. Det gikk heldigvis greit.
Hotelldirektør Eirik Alexander Petersen vil med sin fartstid fra Tango i Stavanger, være behjelpelig med å finne riktige viner til maten.
Buffeten koster 475 kroner. Du kan bestille bord på telefon
38 37 74 00 eller booking@hotelsirdal.no.
Menyen:
«kaldt»
Salat med grilla sirdalsørret, knust agurk og rømme
Bakte beter med geitost og honning
Rødkålsalat med sitrus
Bygg-perler med pastinakk, spinat og bacon
Broccolinisalat med egg og krønsj
«varmt»
Helstekt piggvar på beinet fra Kvinesdal
Urfe/lam fra Sirdal røykt i «eldhuset»
Bakte gulrøtter med grønnkål og hasselnøtter
Knuste mandelpoteter med rosmarin og hvitløk
«søtt»
Tinnvedmousse, salt karamell, sylta pære, havre
Sjokoladefudge med nøtter
Eple og fennikelkake med krydderkrem