SirdalMedia
2 minutter lesetid

Fårikålfestival på Fjellstuå

Obs! Artikkelen er mer enn ett år gammel.

Fårikålfestival i juli ? Spøker du ? Eller hørte du riktig ? Ja, det er en typisk høstrett, men det ville Eivind Klemetsen gjøre noe med. Hvorfor ikke spise fårikål i juli, når alle andre griller. Det har i alle fall slått til. Alle billetter er utsolgt. Både fredag og lørdag.

50 kilo lammekjøtt, 50 kilo kål og 50 kilo poteter gikk med fredagskvelden for å mette de 200 gjestene som hadde reservert bord ved Sinnes Fjellstue. Denne festivalen markerer starten på fellesferien.

Saken fortsetter etter annonsen

Eivind Klemetsen arrangerte fårikålkvelden sammen med Vidar Johnsen, som hadde ansvaret for musikken. I tillegg til Johnsens band var det opptreden av Goggen, Carina Dahl og Trubadurbandet.

Lørdag er det reprise på fårikålmiddagen, men med andre musikanter. Da kommer Trond Helge Johnsen, Åsmund Åmli og Trubadurbandet.

  • Vi har lagt alt til rette for å ha de nødvendige korona-tiltak for å hindre smitte. Vi håper tiltakene er tilstrekkelige og at publikum oppfører seg deretter, sier Eivind Klemetsen.

Foto: Eivind Klemetsen får opp stemningen.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-07-10 14.37.15.jpg

Foto: 150 kilo fårikål gikk med til festivalåpningen på Fjellstuå. Ask Bukhave (til venstre) og Adhanom viser fram kjøtt og kål.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:2020-07-10 20.26.37.jpg

God stemning på fårikålfestivalen på Fjellstuå.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:2020-07-10 20.25.34.jpg

Vidar Johnsen startet med underholdningen.