Vi har hatt en dårlig vinter med lite belegg. Den siste regelen med skjenkeforbud medførte noen avbestillinger, sier Simon Berge, daglig leder ved Sirdal Høyfjellshotell.
Nå til palmehelgen er 4-5 rom bestilt og fra onsdag er en tredjedel av de 65 rommene bestilt for påskehelgen. Berge sier det er langt fra nok.
Saken fortsetter etter annonsen
- Værutsiktene, innskjerpede smittereglene og skjenkeforbudet gjør det mindre attraktivt å bo på hotellet, sier Berge.
Han håper hyttenaboene vil komme for å spise lunsj og middag i løpet av påsken. Nå har Berge sørget for godt mannskap på kjøkkenet og gode servitører. Både faste og ekstra hjelp.
- Jeg er redd dagsbesøket vil falle drastisk nå når skjenkeforbudet er innført. Vi hadde lagt opp til grilling utendørs hver dag, men vi får se været og besøket an, hvordan det blir.
Etter påske stenger hotellet og åpner ikke igjen før pinsehelgen, fredag 21. mai. Sykkelritt og åpning av veien Suleskard – Brokke skjer den helgen. Da vil det være helgeåpent fram til 14. juni, når sommersesongen starter for fullt.
Simon Berge, daglig leder ved hotellet.