Det har vært rene folkefesten her på Slottet i høstferien. Vi har jobbet alt vi orket for å imøtekomme alle besøkende, både de som hadde bestilt og de som ikke hadde bestilt, sier June Hansen restaurantsjef ved Slottet, til Sirdalmedia.
Restauranten ved Hoppmannsknuten har hatt åpent i ti dager. Fullt alle dager, både til lunsj og middag og tiden i mellom der. Søndagen ble avsluttet med flott høstvær og det tiltrakk en del besøkende som ville prøve uterestaurant i sola.
Saken fortsetter etter annonsen
Foto: Torfinn Nesset og June Hansen er fornøyd med åpningen.
Søndag var det nesten fullt på uterestauranten i det fine høstværet.
- Helt perfekt, vi kunne ikke fått bedre vær. Nå blir det normale dager og vanlig ukesrytme med åpent fra torsdag ettermiddag til søndag kveld. Stengt mandag – onsdag, sier restaurantsjefen.
Tilbakemeldingene muntlig, som på sosiale medier, er bare imponerende. Omdømme er fantastisk på den nye attraksjonen i Øvre Sirdal. Både mat og drikke. Et imponerende bygg til Torfinn Nesset, som alle bare må gi seg over for.
- Slottet er blitt godt kjent og det kommer folk fra Jæren og Vennesla på dagstur for å spise her. Imponerende, sier Torfinn Nesset som vil bruke de neste stille dagene til å rette opp noen småfeil med bygget som er oppdaget etter innkjøringen.
- Bookingene framover til jul er bare imponerende. Det kommer til å bli noen travle langhelger framover, sier June Hansen som er storfornøyd med mottakelsen fra publikum de ti første dagene.