SirdalMedia
2 minutter lesetid

Gourmetmat på Høyfjellshotellet

Obs! Artikkelen er mer enn ett år gammel.

Frister det med herlig høstmat. Da kan du sløyfe hyttematen lørdagskvelden og heller ta turen innom Sirdal Høyfjellshotell og få servert første-klasses mat av Hidra-kokken Bernt Sætre og kona Hege. De vil lage og servere buffet med høstens herligheter.

Saken fortsetter etter annonsen

Han har med seg piggvar fra oppdrettsanlegget i Kvinesdal. Fikk bilproblemer under veis og måtte flytte bagasje og fisk over på bussen. Det gikk heldigvis greit.

Hotelldirektør Eirik Alexander Petersen vil med sin fartstid fra Tango i Stavanger, være behjelpelig med å finne riktige viner til maten.

Buffeten koster 475 kroner. Du kan bestille bord på telefon

38 37 74 00 eller booking@hotelsirdal.no.

Menyen:

«kaldt»

Salat med grilla sirdalsørret, knust agurk og rømme

Bakte beter med geitost og honning

Rødkålsalat med sitrus

Bygg-perler med pastinakk, spinat og bacon

Broccolinisalat med egg og krønsj

«varmt»

Helstekt piggvar på beinet fra Kvinesdal

Urfe/lam fra Sirdal røykt i «eldhuset»

Bakte gulrøtter med grønnkål og hasselnøtter

Knuste mandelpoteter med rosmarin og hvitløk

«søtt»

Tinnvedmousse, salt karamell, sylta pære, havre

Sjokoladefudge med nøtter

Eple og fennikelkake med krydderkrem